Busy Blogg
Nytt i november: Julekalender, obligatoriske oppgaver, design og sumlinjer

December 6, 2022

Nytt i november: Julekalender, obligatoriske oppgaver, design og sumlinjer

Publisert av:
Mira Malene Zeiffert

Desember har ankommet, og snart ringes julen inn 🎄 I november har vi lansert litt nytt i Busy, og før du tar din velfortjente juleferie bør du få med deg hva! Sjansen er stor for at du allerede har oppdaget julekalenderen, og muligens obligatoriske oppgaver? Det har også kommet nytt design i brukerinnstillinger, samt sumlinjer i budsjettrapporten. Her kan du lese mer om det ⬇️

Julekalender i Busy 🎅

I november har vi forberedt Busy på jul ved å lage en julekalender på tidslinjen. Du har kanskje allerede sett lukene som gjemmer seg i sidebaren? Ved å klikke på dagens dato kan du åpne lukene i julekalenderen, der det gjemmer ulike oppgaver. Disse lukene finnes på hverdager mellom 1.-16. desember, og hver mandag trekker vi en vinner basert på lukene fra uken som har gått. Det betyr altså at du har tre muligheter til å vinne en premie – så husk å føre timene dine!

Obligatoriske oppgaver 📌✅✍️ 

Etter flere forespørsler har vi kommet med en funksjon for obligatoriske oppgaver i Busy. Det vil si at det er obligatorisk å føre en oppgave i timeføringen på de prosjektene der oppgaver er aktivert. Det betyr også at ansatte som fører timer på et slikt prosjekt ikke kan lagre oppføringen før de har registrert en oppgave. Dersom du ikke ønsker dette, kan du enkelt skru av dimensjonen for oppgaver. Hvordan du gjør dette kan du lese mer om i denne hjelpeartikkelen.

Nytt design i brukerinnstilinger 👩‍🎨

Du så den kanskje komme, men nå har vi lansert nytt design nok et sted i Busy, nemlig i brukerinnstillingene. Det nye designet står i stil med tidligere designendringer i høst, og har fokus på økt brukervennlighet. I de nye innstillingene kan du klikke deg direkte til de ulike undersidene i sidemenyen, eller scrolle deg nedover.

Sumlinjer i budsjettrapport 📊

I november har vi jobbet med å forbedre budsjettrapporten – rettere sagt lagt til sumlinjer. På denne måten skal det bli enklere for deg å følge med på budsjetter og lønnsomheten i sin helhet!

Hva kommer i desember? ❄️

Utenom snø (håper vi), vil det komme flere nye funksjoner i Busy i desember. Vi har allerede nå lansert bedre rettighetsstyring ved hjelp av roller for betabrukere, slik at vi kan teste og videreutvikle dette – og straks lansere det for alle. Vi vil også lansere en stor oppdatering av lønn, der det får sitt helt eget menypunkt i sidemenyen. Ikke minst begynner vi nå å se på en løsning for å utvide valgmulighetene av farger i Busy, slik du kan gjøre organiseringen av prosjekter og prosjektledere enda tydeligere.

Takk for at du fulgte vårt nyhetsbrev i 2022. Vi snakkes igjen til neste år!

Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under, så kontakter vi deg for en rask intro.