<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Nytt i oktober: Repeterende hendelser, heldagshendelser, design og valgfrie kolonner

Nytt i oktober: Repeterende hendelser, heldagshendelser, design og valgfrie kolonner

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

Vi har gått inn i november måned, og dagene blir mørkere. Busy blir derimot bare lysere: I oktober har vi endelig lansert repeterende hendelser i planleggeren. I tillegg til det støtter vi nå heldagshendelser i kalenderintegrasjonen, og har lansert nytt innstillingsdesign og valgfrie kolonner i flere tabeller. Les mer under!

Timeregistrering Busy

Repeterende hendelser i planlegger

Dobbelt hurra for repeterende hendelser; for nå er det ikke bare mulig å bruke tidslinjen til å lage disse, men også planleggeren! 🥳 Det gjør du på akkurat samme måte som tidligere: Velg en dag, opprett en time, huk av for «Gjenta hver uke», velg varighet og lagre.

nytt i oktober 1

Heldagshendelser i kalenderintegrasjonen

Nylig slapp vi en oppdatering som gjør at også hendelser over hele dager og uker blir importert fra din Google eller Outlook kalender med vår integrasjon. Dermed kan du for eksempel booke en hel uke i kalenderen din, og få denne hendelsen direkte inn i Busy. Dessuten vil Busy legge hendelsen til på et prosjekt dersom du legger inn prosjektnummer i starten av hendelestittelen, eller bruker en hashtag.

Design i innstillinger

Nok en gang har vi lansert et nytt design i innstillinger, i denne omgangen på arbeidstyper og kategorier. De nye sidene er like som prosjektinnstillingssidene vi lanserte i forrige måned, og vi jobber nå med å lansere slike sider også for brukere og grupper.

Valgfrie kolonner i prosjektlisten og rapporter

Nå har du mulighet til å velge hvilke kolonner du ønsker at skal vises i flere av tabellene i Busy, blant annet i prosjektlisten, samt i flere av rapportene. Det betyr også at du kan ta bort de kolonnene som ikke er relevant for deg. Disse valgene lagrer Busy automatisk til neste gang.

nytt i oktober 2

Nå som vi har lansert valgfrie kolonner, har vi dessuten kunnet lansere flere nye felter i rapportene. En av disse er «faktureringsgrad av ledig tid». Dette tallet viser hvor mye av den faktiske tiden på jobb som har blitt fakturert – altså fakturerbare timer delt på ledig kapasitet minus ferie.

nytt i oktober 3

Hva kommer i november?

Utenom nye designsider som er under arbeid, kommer vi i november til å lansere en funksjon for å gjøre oppgaver obligatoriske på alle timeføringer for de som skulle ønske det. I tillegg ser vi frem mot jul, og jobber med en aldri så liten julekalender i Busy, som vil bli lansert 1. desember 🎅 I mellomtiden håper vi du får en fin avslutning på høsten!