<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Nytt i september: Kalenderintegrasjon, innstillinger, timepriser, ordre og prosjektplanlegger

Nytt i september: Kalenderintegrasjon, innstillinger, timepriser, ordre og prosjektplanlegger

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

I september måned har vi hatt stort fokus på brukeropplevelse, og det innebærer blant annet en kraftig forbedring av kalenderintegrasjonen. I tillegg til det har vi gjort det mulig å overstyre timepriser, løst noen problemer i prosjektplanleggeren og lansert nye sider for prosjektinnstillinger. Ikke minst har vi kommet med en viktig oppdatering av ordre, så denne måneden har vi nyheter for alle og enhver!

Timeregistrering mobil

Forbedring av kalenderintegrasjonen

Denne måneden har vi kommet med en innstilling i Busy sin kalenderintegrasjon som tillater deg å skru av varslingene for nye kalenderhendelser. Det gjør du ved å skru «Vis på tidslinjen» av, hvilket innebærer at du ikke vil få en rød varsling øverst i Busy, samt at de ventende kalenderhendelsene vil skjules fra tidslinjen.

nytt i september 1

I tillegg har vi forbedret Google Calendar-integrasjonen, hvor private hendelser fra kalenderen nå også blir lagt som private i Busy. Dessuten vil Busy forsøke å auto-godkjenne hendelser som matcher et prosjekt. For å øke sannsynligheten for match kan du legge inn prosjektnummer i starten av tittelen på kalenderhendelsen, gjerne med en hashtag. Vi støtter nå også ikke-numeriske prosjektnummer i automatchen.

Nye sider for prosjektinnstillinger

Det skarpe øyet har kanskje allerede lagt merke til de nye prosjektinnstillingssidene i Busy? De nye sidene er første lansering av et større prosjekt rundt brukeropplevelse, der du både kan scrolle deg nedover på siden, men også klikke deg direkte til den undersiden du selv ønsker. Prøv det i dag!

nytt i september 2

Overstyring av timepriser

Dersom du har behov for å spesifisere timepriser per bruker i tillegg til per arbeidstype – for eksempel dersom ansatte skal fakturere ulik pris for samme type arbeid – har vi nå kommet med en oppdatering som lar deg gjøre dette. Du gjør det ved å sette opp timepriser per arbeidstype og velge «Overskriv timepris på ansatt».

nytt i september 3

Les mer om oppdateringen i vår hjelpeartikkel om prisfunksjonalitet!

Tilpassede ordre

Tidligere har vi skrevet om muligheten til å lage tilpassede ordrelinjer ved hjelp av alt/option-knappen, og nå har det blitt mulig å tilpasse ordre ytterligere. Nå kan du justere både timeantall og pris selv ved hjelp av blyant-ikonet ved siden av ordrelinjen, og som et resultat vil timeprisen justere seg etter hva du legger inn. Dermed vil alltid Busy være oppdatert på dine priser.

nytt i september 4

Bedre prosjektplanlegger

Det har den siste tiden blitt rapportert om bugs i prosjektplanleggeren, hvilket vi nå har rettet opp i. Vi har blant annet fikset feilen som gjorde at du ikke kunne laste flere prosjekter vertikalt, og sørget for at tallene som vises i planleggeren er riktige. Som et resultat skal nå prosjektplanleggeren være enklere i bruk.

Hva kommer i oktober?

Om dagen jobber vi med et stort rettighetsstyringsprosjekt for å gi bedre tilgang til enkeltfunksjoner i Busy. Kombinert med dette går vi gjennom brukeropplevelsen i hele applikasjonen, og vil slippe oppdateringer fortløpende.