Busy Blogg
Oceans velger Busy med Marathon ERP

June 21, 2022

Oceans velger Busy med Marathon ERP

Publisert av:
Mira Malene Zeiffert

Konsernet Oceans består av selskapene Tba_, Neue, Gnist, Los & Co og Los & Co Drammen. Blant annet er reklame- og kommunikasjonsbyrået Los & Co kjent for kampanjer for Statens Vegvesen, Hurtigruten, Vinmonopolet og Verd Begravelsesbyrå.

Fra før av har konsernet brukt Marathon ERP for regnskap og timeføring, mens trafikkeringen har foregått i Harvest. Nå bytter de imidlertid ut sistnevnte til fordel for Busy + Marathon.

– Vi valgte Busy fordi det var mulighet for å koble det opp mot regnskapssystemet og ikke minst for å forenkle og effektivisere timeføringen. Vi slipper da å ha to separate systemer som ansatte må forholde seg til, sier CFO Berger Fyksen, og utdyper:

– Integrasjonen vil gjøre det mulig både å hente ut data fra Marathon, og ikke minst få timeføringen tilbake fra Busy. Vi opplever at Busy som timeføringsmodul er enklere og mer brukervennlig, sier han.

Han forteller at de skal bruke Busy for å optimalisere trafikkeringen og få en bedre forbindelse mellom trafikkering, timeføring og ressursbruk. Inntrykket er at systemet vil fungere veldig bra.

– Det ser ut som det blir enklere å føre timer, men også mye lettere å avstemme trafikkering mot timeføring og se faktisk ressursbruk opp mot det som er planlagt.

Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under, så kontakter vi deg for en rask intro.