<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Planlegg tid og før timer i ett med Busy + Xledger

Planlegg tid og før timer i ett med Busy + Xledger

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

Med sin helt egen planlegger er Busy laget for å fordele tid på prosjekter – perfekt for prosjektlederen. Nå kan du som bruker Xledger få et kombinert verktøy for timeregistrering og planlegging – integrert med økonomisystemet ditt!

Busy + Xledger

Drømmer du om et nytt verktøy for planlegging og timeføring, som også snakker med Xledger? La oss introdusere deg til timeverktøyet Busy! 

 

Planlegging med kapasitetsoversikt og kalenderkobling

Med sin helt egen planlegger er Busy laget for å fordele tid på prosjekter – perfekt for prosjektlederen. Her får du oversikt over prosjektmedlemmenes kapasitet ved hjelp av enkle tall og fargekoder. Å booke ledig tid er gjort med få klikk: Marker ønsket person og dag, legg inn prosjekt og klokkeslett, og slik vil oppføringene dukke opp synlig både for deg og den ansatte. I tillegg synkroniserer Busy inn kommende hendelser fra Google og Outlook kalender automatisk, slik at det som er planlagt der blir satt av som opptatt tid i timeverktøyet.

 

Enkel timeføring på farten

Med tiden planlagt på forhånd går timeføringen unna på et blunk. Ved hjelp av dra og slipp-funksjonen justerer de ansatte eventuelle avvik, gjerne mens de sjekker tidslinjen for neste møte. I den visuelle kalendervisningen får nemlig de ansatte full oversikt over hva de skal gjøre og hva de har gjort, slik at det blir langt enklere å føre timene mer regelmessig. Og du – det kan også gjøres fra mobilen, for Busy har en egen mobilapp til timeføring på farten.

busy + xledger 1

Hvorfor Busy + Xledger?

Ved å bruke Busy sammen med Xledger kan du få alle fordelene med et skreddersydd verktøy for planlegging og timeføring – uten å gå bort fra ditt nåværende økonomisystem. Tvert imot vil du få enda bedre kontroll på prosjektbudsjettene ved hjelp av integrasjonen mellom Busy og Xledger!

Busy henter kunder, prosjekter og produkter fra økonomisystemet av seg selv. Mens dere fører timer i det enkle og visuelle grensesnittet, kan disse faktureres raskt i Xledger ved hjelp av ordre fra Busy. Integrasjonen er laget for minst mulig manuell håndtering, slik at du kan bruke tiden din på det som faktisk er viktig.