Busy Blogg
Reklamekollektivet effektiviserer prosessene – skal gjøre timeføringen gøy for alle 🕑🤩

September 20, 2022

Reklamekollektivet effektiviserer prosessene – skal gjøre timeføringen gøy for alle 🕑🤩

Publisert av:
Mira Malene Zeiffert

– Forhåpentligvis kommer vi til å spare en del tid fremover. Det er veldig fint at det er intuitivt og lett å bruke, slik at vi ikke trenger å bruke masse tid på opplæring for å forstå gangen i det, forteller Thomas Birkeland om den ferske overgangen til Busy som timeverktøy.

Birkeland er partner og kreativ leder for Reklamekollektivet, som driver med merkevarestrategi, reklame og design. De jobber med merkevarer som Cutters, Frende Forsikring og Sbanken.

– Jeg registrerte meg som betabruker i Busy allerede rundt 2019, og før sommeren i år registrerte vi oss på nytt. Vi ønsket oss én superenkel plattform til å kombinere timeføring, planlegging og økonomi. Det føler jeg dere har lykkes med, og det har vært gøy å følge med helt fra «back in the days», sier Birkeland.

Reklamebyrået valgte Busy for å kunne effektivisere prosesser under en vekstfase. I hovedsak skal de benytte verktøyet for timeoversikt og timeføring.

– Vi kan fremdeles ikke kvitte oss helt med oppgaveverktøyet, men vi ser frem til at det skal bli lettere å føre timer – både for oss som liker sånt, men også de som ikke gjør det. Det er fint at timeføringen kan bli gøy for alle.

Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under, så kontakter vi deg for en rask intro.