<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Reodor Studios samler planlegging og timeføring i ett system med Busy

Reodor Studios samler planlegging og timeføring i ett system med Busy

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

Reodor er et corporate venture studio som hjelper landets fremste selskaper med å innovere. For kort tid tilbake byttet de fra planlegging og timeføring i hvert sitt system til å nå kun bruke Busy.

reodor studios timeregistrering

– Systemene vi brukte før var lite skalerbare, og det fungerer ikke når man er et selskap i vekst. Vi ønsket å samle alt i ett system fremfor å ha mange forskjellige verktøy, sier Nassir Achour, som er daglig leder i selskapet.

Corporate Venture studioet Reodor valgte for kort tid tilbake å bytte til Busy, etter å tidligere ha hatt planlegging og timeføring i separate systemer. 


Achour forteller at de i tillegg skal benytte seg av 24SevenOffice for regnskap, og at de har en god opplevelse av hvordan de to systemene synkroniserer prosjektene.

– På denne måten trenger vi ikke gjøre så mye manuelt oppsett, sier han.

De ansatte i Reodor har til nå tatt Busy godt imot, og Achour setter stor pris på den tette dialogen han har med de som utvikler systemet.

– Det er noen få ting som må forbedres underveis for å passe til våre behov, og noen slike tilpasninger har allerede blitt gjort. Men uavhengig av dette får vi veldig mye igjen for tjenesten, sier han.