Busy Blogg
Spar tid med planlegging i Busy 🕓

May 7, 2021

Spar tid med planlegging i Busy 🕓

Publisert av:
Mira Malene Zeiffert

Planlegging av tid er viktig for struktur og orden i arbeidet. Et godt planleggingsverktøy er et som ikke stjeler verdifull tid fra din arbeidsdag. Det bør være enkelt å bruke og snakke direkte med timeføringen. Med Busys helt egne planlegger kan du effektivisere prosessen betraktelig; Planlegg med få klikk og unngå dobbeltarbeid ved at timene automatisk registreres i timeføringssystemet. Aldri før har det vært raskere, enklere og ryddigere å planlegge tid! 📆

Full oversikt over registrert og tilgjengelig tid 

Busys planlegger har et visuelt og oversiktlig design. Mens den ansatte får se sin egen tid og egne prosjekter, får avdelings- og prosjektleder full oversikt over sine medlemmer. Brukernes tid har fargekoder, slik at man enkelt kan se hvor mye som er igjen av deres kapasitet. Velg mellom å vise registrert eller tilgjengelig tid, avhengig av hva du er ute etter å gjøre.

Med visningen «Registrert tid» får du oversikt over minustid og mertid, markert med gult og blått, som vist på bildet over. Velger du «Tilgjengelig tid» er det enkelt å se når brukerne har ledig tid, markert med grønn og gul farge, som vist nedenfor. Perfekt for å trafikkere tid på prosjekter!


Planlegg tid for periode og prosjekt

Å legge inn timer for en periode i planleggeren gjøres ved hjelp av klikk og dra-funksjonaliteten. Trykk på dagen du ønsker å starte, dra musepekeren til ønsket sluttdag og slipp. Fyll inn eventuelle detaljer i vinduet som kommer opp, og så enkelt er tiden registrert!

PS! Det finnes en rekke ekstra funksjoner som du kan få nytte av når du planlegger tid:

  • For å føre tid direkte på ønsket prosjekt ekspanderer du vinduet til den aktuelle brukeren ved å klikke på vedkommendes navn. Legg deretter oppføringen til på det spesifikke prosjektet, og slik slipper du å velge prosjekt i etterkant.
  • Trafikkere tid for flere personer samtidig? Null stress! Med dra og slipp-funksjonaliteten kan du markere flere brukere i én handling, og du kan enkelt fjerne uønskede personer i vinduet som kommer opp når du har sluppet musepekeren.
  • Gjort en feil? Busy lar deg endre alle detaljer i oppføringen ved å markere den og velge «Endre oppføringer» oppe til venstre. Du kan dessuten slette en oppføring ved å klikke på den og trykke på søppel-ikonet!

Les vår supportartikkel for flere tips om hvordan du bruker planleggeren!




Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.