Busy Blogg
Spar tid med planlegging i Busy 🕓

May 7, 2021

Spar tid med planlegging i Busy 🕓

Publisert av:
Mira Malene Zeiffert

Den siste tiden har vi jobbet hardt med å lage en god planleggingsfunksjon for våre brukere. Nå er planleggeren klar, sånn at du enkelt kan planlegge for en enda lengre tidsperiode 📆


Planleggeren i eget menypunkt

Du skal ikke trenge å lete etter planleggeren, og derfor har den kommet ut i et eget menypunkt. Du finner den til venstre i margen sammen med tidslinje, rapporter, timebank og mer. 


Full oversikt over tiden 

Brukernes tid har nå fått fargekoder, slik at hver enkelt bruker kan se hvor mye tid de har igjen av sin kapasitet. For avdelingsleder, som får oversikt over alle sine ansatte, gir planleggeren full kontroll på ledig tid og overtid i avdelingen. Kapasiteten tar utgangspunkt i arbeidstiden som er oppgitt i timebanken, for eksempel 8 timer hver dag. Grønn farge betyr at den ansatte ikke har gått over kapasitet. Svak grønn betyr at den ansatte har mer å gå på, mens en sterk grønn indikerer 100% av kapasitet. Ved rød farge har den ansatte jobbet mer enn han eller hun skal – og jo mørkere rød, desto mer overtid.


Planlegg tid for en periode

Nå kan du planlegge timer for en lengre periode med kun noen få klikk. For å gjøre det klikker du på en av dagene som inngår i perioden, slik som på bildet. Du kan velge prosjekt i vinduet du får opp når du klikker, eller du kan gå direkte til prosjektet ved å ekspandere vinduet for brukeren og legge inn tid for et enkelt prosjekt. For å ekspandere trykker du på brukerens navn.


Den enkleste måten å planlegge tid på er ved å trykke på en startdato og dra fram til periodens slutt. 


I vinduet du får opp videre kan du planlegge alle detaljer. Du kan velge eller justere hvor lang perioden skal være, og oppgi hvor mange timer som skal legges inn hver dag. Du kan velge prosjekt og arbeidstype, samt når på dagen timene skal settes opp. Dessuten kan du gjøre timene fakturerbare.


Når du er fornøyd kan du lagre, og timene vil dukke opp av seg selv på tidslinjen. God planlegging!


Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

Ved å trykke send godtar du vår Privacy and Cookie Policy, og aksepterer å motta relevant digital kommunikasjon (inkl. e-post og annonser) fra Busy.
Takk! Vi tar kontakt med deg snart.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen …