Busy Blogg
Spar tid med planlegging i Busy 🕓

August 17, 2023

Spar tid med planlegging i Busy 🕓

Publisert av:
Mira Malene Zeiffert

Planlegging er viktig for å strukturere arbeidet, og kan være nøkkelen til å spare tid i hverdagen. Et godt planleggingsverktøy er derfor ikke bare enkelt i bruk, men også raskt og effektivt.

Dobbeltarbeid er en tidstyv som mange tror de må godta i denne prosessen: De kopierer avtaler fra kalenderen inn i planleggingsverktøyet, og på toppen av det hele loggfører de alt på nytt i timeføringssystemet. Det er verken raskt eller effektivt – tvert imot stjeler det verdifull tid fra din arbeidshverdag.

Men hva om du kunne koblet din planlegger til kalender og timeregistrering?

Med Busy kan du faktisk spare tid på planlegging. Selve arbeidet går unna på få klikk i et brukervennlig grensesnitt. Kalenderintegrasjonen henter avtaler fra kalender automatisk, og du unngår dobbeltarbeid ved at timene allerede ligger i timeføringssystemet. Aldri før har det vært raskere, enklere og ryddigere å planlegge tid!


Planlegg tid for periode og prosjekt

Å legge inn tid i Busys planlegger gjøres ved hjelp av klikk og dra-funksjonalitet. Trykk på dagen du ønsker å starte, dra musepekeren til ønsket sluttdag og slipp. Fyll inn eventuelle detaljer i vinduet som kommer opp – og vipps, så er tiden registrert.

Full oversikt over registrert og tilgjengelig tid 

Som resten av Busy, har planleggeren et visuelt og oversiktlig design. Mens de ansatte får se egne timer og prosjekter, får avdelings- og prosjektleder full oversikt over sine medlemmer. Med fargekoder får dere både kapasitets- og timekontroll, og visningsinnstillingene lar deg velge mellom en rekke visuelle preferanser.

Med visningen «Tilgjengelig tid» kan du for eksempel se når brukerne har ledig tid, markert på en fargeskala fra grønn til rød. Perfekt for prosjektlederen!


Økt effektivitet med kobling til kalender og timeregistrering

‍Det som gjør planlegging i Busy virkelig effektivt er koblingen til både kalender og timeregistrering. Med integrasjon til Google og Outlook Kalender slipper du å legge inn avtaler to steder, for Busy vil automatisk hente inn kalenderen for deg. Når de planlagte timene er gjennomført vil de automatisk legge seg som loggførte timer, og alt du trenger å gjøre er å registrere eventuelle endringer.

PS! Det finnes en rekke ekstra funksjoner som du kan få nytte av når du planlegger tid:

  • For å føre tid direkte på ønsket prosjekt ekspanderer du vinduet til den aktuelle brukeren ved å klikke på vedkommendes navn. Legg deretter oppføringen til på det spesifikke prosjektet, og slik slipper du å velge prosjekt i etterkant.
  • Trafikkere tid for flere personer samtidig? Null stress! Med dra og slipp-funksjonaliteten kan du markere flere brukere i én handling, og du kan enkelt fjerne uønskede personer i vinduet som kommer opp når du har sluppet musepekeren.
  • Gjort en feil? Busy lar deg endre alle detaljer i oppføringen ved å markere den og velge «Endre oppføringer» oppe til venstre. Du kan dessuten slette en oppføring ved å klikke på den og trykke på søppel-ikonet!
  • Flere tips? Les vår supportartikkel!


Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under, så kontakter vi deg for en rask intro.