Busy Blogg
Spar tid med planlegging i Busy 🕓

May 7, 2021

Spar tid med planlegging i Busy 🕓

Publisert av:
Mira Malene Zeiffert

Planlegging av tid er viktig for struktur og orden i arbeidet. Et godt planleggingsverktøy er et som ikke stjeler verdifull tid fra din arbeidsdag. Det bør være enkelt å bruke og snakke direkte med timeføringen.


Busys helt egne planlegger er et at de mest effektive på markedet. Planlegg med få klikk og unngå dobbeltarbeid ved at timene automatisk registreres i timeføringssystemet. Aldri har det vært raskere, enklere og ryddigere å planlegge tid! 📆

Full oversikt over registrert og tilgjengelig tid 

Busys planlegger har et visuelt og oversiktlig design. Mens den ansatte får oversikt over egen tid og egne prosjekter, får avdelings- og prosjektleder full oversikt over sine medlemmer. Brukernes tid har fargekoder slik at man enkelt kan se hvor mye som er igjen av deres kapasitet. Velg mellom å vise registrert eller tilgjengelig tid, avhengig av hva du er ute etter å gjøre.


Med visningen «Registrert tid» får du oversikt over minustid og mertid, markert med gult og blått, som på bildet ovenfor. Velger du «Tilgjengelig tid» er det enkelt å se når brukerne har ledig tid, markert med grønn og gul farge, som vist nedenfor. Bruk for eksempel denne visningen når du skal trafikkere tid på prosjektet ditt.Planlegg tid for periode og prosjekt

Å legge inn timer for en periode i planleggeren gjøres enkelt med klikk og dra-funksjonen – trykk på dagen du ønsker å starte, dra musepekeren til ønsket dag og slipp. Du kan også velge å klikke på en dag og fylle inn start- og sluttdato selv. Dessuten kan du planlegge tiden direkte på ønsket prosjekt ved å ekspandere vinduet til brukeren og føre tiden på det spesifikke prosjekt.
Ved å planlegge tiden på denne måten trenger du kun å velge arbeidstype og eventuelt legge inn beskrivelse i vinduet som kommer opp. Du kan også velge å registrere mindre enn 100% av kapasitet, og dermed velge klokkeslettet tiden skal registreres. Når du er fornøyd kan du lagre, og timene vil dukke opp av seg selv på tidslinjen. Ved å planlegge tiden på denne måten trenger du kun å velge arbeidstype og eventuelt legge inn beskrivelse i vinduet som kommer opp. Du kan også velge å registrere mindre enn 100% av kapasitet, og dermed velge klokkeslettet tiden skal registreres. Når du er fornøyd kan du lagre, og timene vil dukke opp av seg selv på tidslinjen.


Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

Ved å trykke send godtar du vår Privacy and Cookie Policy, og aksepterer å motta relevant digital kommunikasjon (inkl. e-post og annonser) fra Busy.
Takk! Vi tar kontakt med deg snart.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen …