<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Tandem Reklame fører timer med ny modul i 24SevenOffice

Tandem Reklame fører timer med ny modul i 24SevenOffice

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

Tandem Reklame bruker 24SevenOffice som ERP-system, og for kort tid tilbake bestemte de seg for å oppgradere timeregistreringen sin til den nye modulen i 24SevenOffice, nemlig Busy.

tandem_busy

Tandem er et reklamebyrå og en skiltavdeling som leverer tjenester innenfor rådgivning, skilt- og dekor, design, kommunikasjon, foto og video.

De har i lengre tid brukt 24SevenOffice som ERP-system, og for kort tid tilbake bestemte de seg for å oppgradere timeregistreringen sin til den nye modulen i 24SevenOffice, nemlig Busy.

– Busy ser bedre ut enn den gamle modulen, og den er mer brukervennlig, forteller Marthe Kjesbu Nielsen, som er byråleder og designer i Tandem.

Byrået bruker verktøyet først og fremst til å registrere timer de har arbeidet.

– Verktøyet gjør det lett for de ansatte å holde oversikt over hele dagen sin, også for de som fører veldig mange timer. Det er veldig lettvint å registrere – man bare klikker, og skriver inn prosjekt og detaljer.

Til tross for at mange ikke er så glad i å bytte systemer, synes Nielsen at overgangen til Busy har gått bra.

– Til å begynne med var det litt utfordrende med endring, men etter hvert syntes de ansatte at det gikk fint. Jeg ser at timene blir ført regelmessig og riktig, avslutter Nielsen.