<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Totaltekst valgte Busy for å få bedre kontroll over kapasitet og fakturagrunnlag

Totaltekst valgte Busy for å få bedre kontroll over kapasitet og fakturagrunnlag

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

I sommer var tekstbyrået Totaltekst på jakt etter nytt timeføringssystem. Da de fikk høre at bransjekollegaer i Try var fornøyd med Busy, bestemte de seg for å ta en nærmere titt selv – og landet på det samme valget.

busy_totaltekst_timeregistrering

Totaltekst er et konsulentbyrå som leverer språktjenester og -teknologi. Byrået består av språkkonsulenter, oversettere og tekstforfattere spredt over Europa.

– Fordi konsulentene jobber på timebasis, er det viktig for oss å ha kontroll på både kapasitet og time- og fakturagrunnlag, forteller daglig leder Bjørnar Øverland.

I sommer var tekstbyrået på jakt etter nytt timeføringssystem som dekket dette behovet. Da de fikk høre at bransjekollegaer i Try var fornøyd med Busy, bestemte de seg for å ta en nærmere titt selv – og landet på det samme valget.

– Vi likte at Busy var oversiktlig med tanke på kapasitet, og at man kan implementere ting som sykefravær, avspasering og fleksitid. Systemet er enkelt og greit å bruke, og de ansatte er fornøyde, sier Øverland.

– Vi har også integrert Busy med andre systemer vi bruker gjennom det åpne API-et, legger han til.