<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Value Group økte effektiviteten med nytt timeføringssystem

Value Group økte effektiviteten med nytt timeføringssystem

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

Daglig leder i Value Oslo samarbeidet med Busy-gründeren om en timebank allerede før timeføringsverktøyet ble til, og slik ble Busy et naturlig valg for Value Group. – Det hjelper oss å jobbe mer effektivt, forteller Hansen.

value oslo busy

Bård Hansen, daglig leder i Value Oslo.

Value Group er sterk aktør innenfor regnskap, lønn, rapportering og rådgivning. Konsernet består av 80 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Kristiansand, Drammen og Kragerø som jobber med å levere de beste tjenestene innenfor økonomiområdet. Felles for dem alle er at de fører timene sine i Busy.

– Jeg jobbet med Busy-gründeren lenge før Busy faktisk ble til. Jeg hadde behov for en timebank, så han utviklet denne for meg, og siden har vi samarbeidet mye i utviklingen av Busy, sier Bård Hansen, som er daglig leder i Value Oslo.

Slik visste Hansen allerede fra begynnelsen at det var Busy han ville ha. Mange av hans ønsker var allerede implementert i systemet, og flere ville bli innfridd med tiden.


Kan bruke mer tid på kundene

Hansen beskriver Busy som mer moderne og fremtidsrettet enn andre systemer.

– Prosessene i Busy går i større grad automatisk. Programvaren dekker flere behov, og systemene kommuniserer med hverandre. Slik får vi alltid full oversikt, forteller han.

Selv om Value Group ikke er fremmed for tall, trekker Hansen fram at det visuelle designet gjør det enda enklere for de ansatte å bruke applikasjonen.

– Det hjelper oss å jobbe mer effektivt. Vi kan bruke mindre tid på intern kontroll og mer tid på kundene, sier han.


Lytter til innspill rundt funksjonalitet og tilpasninger

Hansen holder hyppig kontakt med teamet bak Busy, og legger ikke skjul på at han er veldig fornøyd med jobben de gjør.

– Dette er unge sultne folk som er utrolig serviceminded, og de er flinke til å lytte til innspill rundt funksjonalitet og tilpasninger, sier Hansen.

Han legger til at teamet er flinke til å holde den røde tråden – å forenkle timeføringen. Som et resultat av dette blir helheten i systemet veldig bra, forteller han.

– Alle som vurderer å kjøpe dette verktøyet bør «go for it»!