<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> We Oslo forenklet hverdagen ved å samle kalender, traffic og timeregistrering

We Oslo forenklet hverdagen ved å samle kalender, traffic og timeregistrering

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

Tidligere brukte We Oslo tre ulike systemer til kalender, traffic og timeregistrering. Nå har de forenklet hverdagen ved å samle alt i ett: Busy. – Det er langt mer effektivt, sier daglig leder Linn.

We Oslo Linn Bakke

Våren 2022 var Linn Bakke og resten av de ansatte designbyrået We Oslo på jakt etter et nytt timeføringssystem. Gjennom LinkedIn ble de kjent med Busy: et norskutviklet system laget av og for de kreative. ‍

– Bedre kan det ikke bli, tenkte vi, og vi bestemte at dette måtte vi se nærmere på, forteller daglig leder Linn Bakke.

Etter en gjennomgang av timeføringssystemet tok det ikke lang tid før byrået valgte å gå for det.

– Da vi forsto at timene vi la inn i planleggingen faktisk ble til registrerte timer, var det ikke så mye å lure på, sier Linn.

– Langt mer effektivt

Siden overgangen til det nye systemet har hverdagen i byrået vært en annen.

– Busy forenkler hverdagen vår. Før brukte vi tre ulike systemer; kalender, traffic og timeregistrering, forteller Linn.

Den gamle arbeidsprosessen kunne være tidkrevende – men med Busy sparer byrået seg for merarbeid ved å ha full oversikt på ett sted.

– Siden Busy er syncet med kalenderen får vi raskt oversikt over møter og tilgjengelig tid hos designerne våre. I tillegg får hver eneste designer full oversikt over sin uke. Det er langt mer effektivt, sier Linn.

Enkelt grensesnitt og gode funksjoner

At opplæring ofte er en barriere for å ta i bruk nye verktøy, er Linn godt kjent med. Dette opplevde hun imidlertid ikke med Busy.

– Vi syntes grensesnittet var overraskende enkelt, noe som senket terskelen for å sette seg inn i det. Da ble det heller ikke så komplisert å bytte, forteller hun.

Selv er Bakke mest begeistret for tidslinjen, ettersom den lar henne se arbeidsuka til hver enkelt ansatt. I tillegg liker hun kapasitetsoversikten hun får i planleggeren.

Til andre som vurderer Busy, sier Bakke følgende:

– For det første er systemet enkelt å bruke, og sparer deg for tid. For det andre finnes det veldig mange systemer der ute, men ved å velge Busy kan du bidra til å støtte opp under norske startups, noe som er både viktig og bra.