JCP fikk kontroll på timebudsjettene og planlegging av tid 📊

«Vi har benyttet Busy i flere år og er utrolig fornøyd med oversikten vi får over timebudsjettene for hvert enkelt prosjekt. Som byrå kan vi både trafikkere tid og føre timene i ett og samme system, noe som er helt supert for oss. Anbefales!»

- Camilla Hovind

JCP PRAD
Les kundehistorien

Bas Kommunikasjon fikk fart på timeføringen 🚀

«Busy har gjort arbeidshverdagen enklere. Ansatte fører nå timer mer regelmessig, det er lett å ta ut rapporter og vi holder bedre oversikt. Busy har inspirert oss til å forenkle våre faktureringsrutiner og jeg vil anbefale Busy til alle som ønsker en en enklere måte å føre timer på.»

- Janicke Kielland

Bas Kommunikasjon

– Verktøyet fungerer bedre enn alt annet vi har testet!

«Vi bruker Busy for å få oversikt over timebudsjetter og kundetid. Vi får også en god innsikt i om hvordan vi jobber er effektivt. Verktøyet fungerer bedre enn alt annet vi har testet!»

- Vegard Rake

Mediebyrået Enklere Valg

Trafikker tid med minimal innsats

Få oversikt over de ansatte og trafikker tid med dra og slipp-funksjon. Med tiden lagt inn på forhånd består timeføringen kun av å rette opp i avvik.

Lær mer om prosjekt- og timeplanlegging ➡️

Full kontroll på prosjektene

Legg inn budsjett med timeantall eller beløp på prosjektet. Følg aktivt med på budsjettstatus og bruk innsikten fra de kraftige prosjektrapportene til å ta bedre avgjørelser.

Les mer om rapporter ➡️

Integrert med systemene dine

Hent hendelser fra din Google og Outlook Calendar automatisk, og send timer direkte til fakturering ved hjelp av integrasjoner til ditt økonomisystem – eller bygg din helt egen.

Lær mer om Busy sine integrasjoner ➡️

Prøv en demo – helt uten registrering

Test Busy uten å legge igjen informasjon ved å prøve vår 1-Click Demo. Da oppretter vi et demomijø for deg der du kan teste Busy helt uten forpliktelser.

Prøv en demo

Bli kontaktet for en kort gjennomgang

Vi viser deg hvordan du kan bruke Busy for trafikkering, timeføring, kapasitetskontroll og prosjektrapporter.

Kontorer

Besøksadresse

Rolfsbuktveien 4D, 1364 Fornebu
hs-cta-trigger-button hs-cta-trigger-button-76752346321