JCP fikk kontroll på timebudsjettene og planlegging av tid

Vi har benyttet Busy i flere år og er utrolig fornøyd med oversikten vi får over timebudsjettene for hvert enkelt prosjekt. Som byrå kan vi både trafikkere tid og føre timene i ett og samme system, noe som er helt supert for oss. Anbefales!

- Camilla Hovind

JCP Nordic
Les kundehistorien

Bas Kommunikasjon fikk fart på timeføringen

"Busy har gjort arbeidshverdagen enklere. Ansatte fører nå timer mer regelmessig, det er lett å ta ut rapporter og vi holder bedre oversikt. Busy har inspirert oss til å forenkle våre faktureringsrutiner og jeg vil anbefale Busy til alle som ønsker en en enklere måte å føre timer på"

- Janicke Kielland

Bas Kommunikasjon

– Verktøyet fungerer bedre enn alt annet vi har testet

Vi bruker Busy for å få oversikt over hvor mye tid vi bruker ut mot kundene våre og timebudsjetter. Vi får også en god innsikt i om hvordan vi jobber er effektivt. Prosesser går smidigere etter at Busy ble en del av arbeidshverdagen, og verktøyet fungerer bedre enn alt annet vi har testet.

- Vegard Rake

Mediebyrået Enklere Valg

Trafikker tid med minimal innsats

Planlegg tid på prosjektene med klikk og dra-funksjon. Få full oversikt over prosjektmedlemmers tid i planleggeren.

Si farvel til dobbeltarbeid

Nå snakker endelig trafikkeringen direkte med timeføringen.

Prosjektleder registrerer timene til de ansatte samtidig som de planlegger prosjektene. Med tiden planlagt på forhånd består timeføringen kun av å rette opp i avvikene.

Full kontroll på prosjektene

Legg inn budsjett med timeantall eller beløp på prosjektet. Følg aktivt med på budsjettstatus og bruk innsikten fra de kraftige prosjektrapportene til å ta bedre avgjørelser.

Prøv en demo – helt uten registrering

Test Busy uten å legge igjen informasjon ved å prøve vår 1-Click Demo. Da oppretter vi et demomijø for deg der du kan teste Busy helt uten forpliktelser.

Prøv 1-Click Demo

Få en uforpliktende demo

Vi viser deg hvordan du kan bruke Busy for trafikkering, timeføring og prosjektrapporter.

Kontorer

Besøksadresse

Rolfsbuktveien 4D, 1364 Fornebu
Ved å trykke send godtar du vår Privacy and Cookie Policy, og aksepterer å motta relevant digital kommunikasjon (inkl. e-post og annonser) fra Busy.
Takk. Vi tar kontakt med deg fortløpende.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.