Innsikt i overtid, fleksitid, ferie og fravær

Busy Timebank er et kraftig verktøy for automatisert beregning av overtid, håndtering av fleksitid, ferie og fravær. Løsningen er spesielt tilpasset norske bedrifter og tar seg av de manuelle prosessene, slik at du kan fokusere på de viktige tingene.

Prøv Busy gratis

Utfordringen

For mange ledere og ansatte er det en utfordring å holde oversikt over ledig kapasitet, overtidsarbeid, sykefravær og ferie. Noen løser det manuelt i Excel, andre har et eget system for fraværshåndtering.

Arbeidsgiver har i tillegg krav og ansatte rettigheter tilknyttet arbeidsmiljøloven, noe som gjør problemet enda mer komplisert.

Krav fra abeidstilsynet:

Arbeidstid

Ferie

Permisjoner

Løsningen

Busy sin automatiske beregning av timedata gir ansatte og ledere oversikt over normaltid, timesaldo/fleksisaldo, feriesaldo, overtid og mer i en timebank.

Timebanken er bygget på norske helligdager, arbeidsmiljøloven og tilpasses enkelt ansattes arbeidsforhold.

Hvordan fungerer timebanken?

Prøv Busy i dag

You are now subscribed.
Something went wrong. Try again later...
Gratis og uforpliktende.
Vi har benyttet Busy i over ett år og er utrolig fornøyd med oversikten vi får over timebudsjettene for hvert enkelt prosjekt. Som byrå kan vi både trafikkere tid og føre timene i ett og samme system, noe som er helt supert for oss. Anbefales!
- Camilla Hovind, JCP Nordic
“Som leder er jeg opptatt av å få en rask og enkel oversikt over timeføringen i selskapet. Det gjør jeg gjennom Busy. Jeg vil på det sterkeste anbefale Busy til andre selskaper i SMB-markedet som har bruk for et enkelt og effektivt timeføringssystem.”
- Javed M Saeed, Millor AS
“Timeføring har alltid vært den kjedeligste delen av arbeidsdagen, men jeg må innrømme at Busy har knekt koden. Oversiktlighet kombinert med enkle dra og slipp funksjoner gjør dette verktøyet til et must-have på kontoret.”
- Thomas Prestgaard, Panogram AS

Bli kontaktet for en demo

Fyll inn skjemaet og bli kontaktet av en av våre dyktige konsulenter som gir deg en demo av Busy – vi hjelper også med kartlegging av din bedrifts behov.

Kontorer

Vi holder til i Oslo og Trondheim.

Besøksadresse

Rolfsbuktveien 4D, 1364 Fornebu
Ved å trykke send godtar du vår Privacy and Cookie Policy, og aksepterer å motta relevant digital kommunikasjon (inkl. e-post og annonser) fra Busy.
Takk. Vi tar kontakt med deg fortløpende.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.