Busy Blogg
Hva er nytt i juni? 🎁

July 6, 2020

Hva er nytt i juni? 🎁

Publisert av:
Jonas Klafstad

I juni har vi i Busy lansert mye etterspurt funksjonalitet som omfattende prosjektrapporter og eksport av lønnsgrunnlag. I denne artikkelen kan du lese om de viktigste oppdateringene 😊


Prosjektdasbord

I det helt nye dashbordet for prosjekt får du nå en unik innsikt i prosjektets helse. Se raskt utvikling av ressursbruk over tid og sammenlign med tidligere perioder.

I nøkkeltallene får du informasjon om total tid, fakturerbar tid og beløp for det aktuelle prosjektet. Med vår funksjonalitet for budsjett og fastprismodell får du timebudsjettet presentert i dashbordet og dermed full kontroll på lønnsomheten.

Les mer om budsjetter og fastpris her →


Lønnseksport

Nå er det mulig å eksportere timegrunnlaget til lønn. Funksjonaliteten aktiveres enkelt i innstillingene og er en del av timebanken i Busy.

Ved oppsett velger du først ett av de tilgjengelige lønnssystemene. Dersom lønnssystemet dere benytter ikke er tilgjengelig er det bare å kontakte oss slik at vi kan legge det inn. Ved valg av lønnssystem vil det automatisk opprettes lønnsarter som samstemmer lønnssystemet.

Timer vil registreres på en løpende basis med lønnsarter koblet til hver enkelt timeoppføring.

Ved første lønnskjøring legger du inn ansattnummer som samkjøres med det som ligger i lønnssystemet. Velg enkelt hvilke timer, utbetalinger og eventuelt fravær som skal med i lønnseksporten.

Lønnsfilen genereres raskt og lastes ned – klar for import i lønnssystemet.


Eksport av timelister som PDF og Excel

Det er nå en helt ny eksport av rådata tilgjengelig i Busy. Velg mellom Excel eller PDF og et av de forhåndsdefinerte oppsettene, eller bygg din egen eksportfil. Perfekt for deg som ønsker å sende en timeliste til kunden, eller generere et datagrunnlag for PowerBI.


Summering av timer i godkjenningen

Godkjenningen summerer nå opp timer pr. dag og sammenligner med den ansattes arbeidstid. Dette gjør det enklere for leder å identifisere overtid og se hva som er gjort.

Se den siste versjonen av Busy →

Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

Ved å trykke send godtar du vår Privacy and Cookie Policy, og aksepterer å motta relevant digital kommunikasjon (inkl. e-post og annonser) fra Busy.
Takk! Vi tar kontakt med deg snart.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen …