<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Hva er nytt i juni?

Hva er nytt i juni?

Skrevet av: Jonas Klafstad -

Lesetid: 1 minutt

I juni har vi i Busy lansert mye etterspurt funksjonalitet som omfattende prosjektrapporter og eksport av lønnsgrunnlag. I denne artikkelen kan du lese om de viktigste oppdateringene.

nyhetsbrev juni

Prosjektdasbord

I det helt nye dashbordet for prosjekt får du nå en unik innsikt i prosjektets helse. Se raskt utvikling av ressursbruk over tid og sammenlign med tidligere perioder.

I nøkkeltallene får du informasjon om total tid, fakturerbar tid og beløp for det aktuelle prosjektet. Med vår funksjonalitet for budsjett og fastprismodell får du timebudsjettet presentert i dashbordet og dermed full kontroll på lønnsomheten.

Les mer om budsjetter og fastpris her →

nytt i juni 1-2

 

Lønnseksport

Nå er det mulig å eksportere timegrunnlaget til lønn. Funksjonaliteten aktiveres enkelt i innstillingene og er en del av timebanken i Busy.

Ved oppsett velger du først ett av de tilgjengelige lønnssystemene. Dersom lønnssystemet dere benytter ikke er tilgjengelig er det bare å kontakte oss slik at vi kan legge det inn. Ved valg av lønnssystem vil det automatisk opprettes lønnsarter som samstemmer lønnssystemet.

nytt i juni 2-2

Timer vil registreres på en løpende basis med lønnsarter koblet til hver enkelt timeoppføring.

Ved første lønnskjøring legger du inn ansattnummer som samkjøres med det som ligger i lønnssystemet. Velg enkelt hvilke timer, utbetalinger og eventuelt fravær som skal med i lønnseksporten.

Lønnsfilen genereres raskt og lastes ned – klar for import i lønnssystemet.

 

Eksport av timelister som PDF og Excel

Det er nå en helt ny eksport av rådata tilgjengelig i Busy. Velg mellom Excel eller PDF og et av de forhåndsdefinerte oppsettene, eller bygg din egen eksportfil. Perfekt for deg som ønsker å sende en timeliste til kunden, eller generere et datagrunnlag for PowerBI.

nytt i juni 3-1

 

​Summering av timer i godkjenningen

Godkjenningen summerer nå opp timer pr. dag og sammenligner med den ansattes arbeidstid. Dette gjør det enklere for leder å identifisere overtid og se hva som er gjort.

nytt i juni 4-1

Se den siste versjonen av Busy →