Busy Blogg
Hva er nytt i juni? 🎁

July 6, 2020

Hva er nytt i juni? 🎁

Publisert av:
Jonas Klafstad

I juni har vi i Busy lansert mye etterspurt funksjonalitet som omfattende prosjektrapporter og eksport av lønnsgrunnlag. I denne artikkelen kan du lese om de viktigste oppdateringene 😊


Prosjektdasbord

I det helt nye dashbordet for prosjekt fĂĽr du nĂĽ en unik innsikt i prosjektets helse. Se raskt utvikling av ressursbruk over tid og sammenlign med tidligere perioder.

I nøkkeltallene für du informasjon om total tid, fakturerbar tid og beløp for det aktuelle prosjektet. Med vür funksjonalitet for budsjett og fastprismodell für du timebudsjettet presentert i dashbordet og dermed full kontroll pü lønnsomheten.

Les mer om budsjetter og fastpris her →

​

​


Lønnseksport

Nü er det mulig ü eksportere timegrunnlaget til lønn. Funksjonaliteten aktiveres enkelt i innstillingene og er en del av timebanken i Busy.

Ved oppsett velger du først ett av de tilgjengelige lønnssystemene. Dersom lønnssystemet dere benytter ikke er tilgjengelig er det bare ü kontakte oss slik at vi kan legge det inn. Ved valg av lønnssystem vil det automatisk opprettes lønnsarter som samstemmer lønnssystemet.

​

​

Timer vil registreres pü en løpende basis med lønnsarter koblet til hver enkelt timeoppføring.

Ved første lønnskjøring legger du inn ansattnummer som samkjøres med det som ligger i lønnssystemet. Velg enkelt hvilke timer, utbetalinger og eventuelt fravÌr som skal med i lønnseksporten.

Lønnsfilen genereres raskt og lastes ned – klar for import i lønnssystemet.


Eksport av timelister som PDF og Excel

Det er nü en helt ny eksport av rüdata tilgjengelig i Busy. Velg mellom Excel eller PDF og et av de forhündsdefinerte oppsettene, eller bygg din egen eksportfil. Perfekt for deg som ønsker ü sende en timeliste til kunden, eller generere et datagrunnlag for PowerBI.

​

​


Summering av timer i godkjenningen

Godkjenningen summerer nü opp timer pr. dag og sammenligner med den ansattes arbeidstid. Dette gjør det enklere for leder ü identifisere overtid og se hva som er gjort.

​

‍

Se den siste versjonen av Busy →

Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under sĂĽ kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

Ved ĂĽ trykke send godtar du vĂĽr Privacy and Cookie Policy, og aksepterer ĂĽ motta relevant digital kommunikasjon (inkl. e-post og annonser) fra Busy.
Takk! Vi tar kontakt med deg snart.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen …