Busy Blogg
Hva er nytt i juni? 🎁

July 6, 2020

Hva er nytt i juni? 🎁

Publisert av:
Jonas Klafstad

I juni har vi i Busy lansert mye etterspurt funksjonalitet som omfattende prosjektrapporter og eksport av lønnsgrunnlag. I denne artikkelen kan du lese om de viktigste oppdateringene 😊


Prosjektdasbord

I det helt nye dashbordet for prosjekt fĂĽr du nĂĽ en unik innsikt i prosjektets helse. Se raskt utvikling av ressursbruk over tid og sammenlign med tidligere perioder.

I nøkkeltallene für du informasjon om total tid, fakturerbar tid og beløp for det aktuelle prosjektet. Med vür funksjonalitet for budsjett og fastprismodell für du timebudsjettet presentert i dashbordet og dermed full kontroll pü lønnsomheten.

Les mer om budsjetter og fastpris her →

​

​


Lønnseksport

Nü er det mulig ü eksportere timegrunnlaget til lønn. Funksjonaliteten aktiveres enkelt i innstillingene og er en del av timebanken i Busy.

Ved oppsett velger du først ett av de tilgjengelige lønnssystemene. Dersom lønnssystemet dere benytter ikke er tilgjengelig er det bare ü kontakte oss slik at vi kan legge det inn. Ved valg av lønnssystem vil det automatisk opprettes lønnsarter som samstemmer lønnssystemet.

​

​

Timer vil registreres pü en løpende basis med lønnsarter koblet til hver enkelt timeoppføring.

Ved første lønnskjøring legger du inn ansattnummer som samkjøres med det som ligger i lønnssystemet. Velg enkelt hvilke timer, utbetalinger og eventuelt fravÌr som skal med i lønnseksporten.

Lønnsfilen genereres raskt og lastes ned – klar for import i lønnssystemet.


Eksport av timelister som PDF og Excel

Det er nü en helt ny eksport av rüdata tilgjengelig i Busy. Velg mellom Excel eller PDF og et av de forhündsdefinerte oppsettene, eller bygg din egen eksportfil. Perfekt for deg som ønsker ü sende en timeliste til kunden, eller generere et datagrunnlag for PowerBI.

​

​


Summering av timer i godkjenningen

Godkjenningen summerer nü opp timer pr. dag og sammenligner med den ansattes arbeidstid. Dette gjør det enklere for leder ü identifisere overtid og se hva som er gjort.

​

‍

Se den siste versjonen av Busy →

Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under, sĂĽ kontakter vi deg for en rask intro.