Busy Blogg
Malin byttet ut timeverktøyet etter tre uker hos Journey: – Helt sømløst 🧘

November 3, 2022

Malin byttet ut timeverktøyet etter tre uker hos Journey: – Helt sømløst 🧘

Publisert av:
Mira Malene Zeiffert

– Når en liten grunderbedrift vokser seg stor og skal bli en organisasjon, trenger man andre rammer og gode systemer for at alt skal fungere godt, forteller Malin Maarud, som er COO i Journey Agency.

Byråets historie startet i 2013, da Omega Media og Raw Digital ble etablert på hver sin side av landegrensen mellom Norge og Sverige. Etter rask vekst i begge byråer, slo de seg i 2021 sammen til ett nordisk byrå. Dermed startet jakten på et system som kunne gi den nye organisasjonen enda bedre system og orden.

Noe av det første Maarud gjorde som ansvarlig for operasjonell drift av selskapet var å innføre Busy:

«Da jeg hadde jobbet her i tre uker tenkte jeg: Nå blir jeg hun som kommer her og skal innføre et nytt timeføringssystem – de ansatte kommer til å hate meg. Men det skjedde ikke. Jeg fikk tre tilbakemeldinger, og utover det har det vært helt sømløst.»

Gode rammer for arbeidshverdagen

– Jeg mener timeføringssystemer er viktig å ha på plass for å sikre at ansatte har det bra på jobb, samt at man kan følge med på lønnsomheten i prosjektene, forteller Maarud.

Som et fullservice digitalbyrå leverer Journey Agency ende-til-ende-tjenester innenfor utvikling, design, merkevarebygging, strategi og performance. Maarud forteller om en ny hverdag etter at de fikk det nye systemet på plass.

– Vi har fått et helt annet fokus knyttet til hvordan man setter opp dagen sin. Man kan hele tiden strukturere opp, og vi får gode rammer for arbeidshverdagen.

Hun legger særlig vekt på hvor godt verktøyet fungerer for de ansatte:

– Det er brukervennlig og ser veldig fint ut – noe som har ganske mye å si, fordi man sitter så mye i verktøyet, sier hun.

– Men det er også et godt verktøy for lederne. Når de ansatte legger inn timene sine får man, basert på denne informasjonen, et veldig godt verktøy for å se på helsen til selskapet i de ulike prosjektene, legger hun til.

Kort vei til leverandøren

At Busy er av norsk opprinnelse så Maarud på som en stor fordel i valget av nytt timeverktøy.

– Vi valgte Busy for det første fordi det er i Norge, så kundeservice og hjelp knyttet til systemet får man mye raskere enn hvis det var en internasjonal aktør. For det andre er systemet er ekstremt enkelt i bruk, sier Maarud.

Likevel hender det at hun har spørsmål og tilbakemeldinger, men opplever ikke dette som problematisk – når leverandøren er så kort vei unna.

– Jeg er i chatten til Busy hvert fall én gang i uka, ler hun, og sier:

– Jeg har brukt mange teknologileverandører, og noe av det viktigste er hvordan de møter sine kunder. Der synes jeg Busy er kjempeflinke: Hele tiden på tilbudssiden når det gjelder å ta imot feedback, hjelpe til, svare på spørsmål og lignende.

Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under, så kontakter vi deg for en rask intro.