<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Nytt i høst: Opprydding, API, feilmelding og deaktivering av brukere

Nytt i høst: Opprydding, API, feilmelding og deaktivering av brukere

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

Denne høsten har vi bremset ned farten på utvikling av ny funksjonalitet, for å evaluere det produktet vi faktisk har. Vi har begynt å utvide API’et vårt, og skal ta i et skikkelig tak når det gjelder regnskapsintegrasjonene våre. Vi har også utviklet noen små funksjoner, som du kan lese mer om under. Ikke minst åpner vi opp for tilbakemeldinger fra dere – og setter i gang med en månedlig kåring av superbrukere! 👑

Nytt i høst 2023-1

Opprydding, API og integrasjoner

Gjennom høsten vi nå har lagt bak oss, har Busy lagt bak seg en del rapporterte bugs. Som en del av den oppryddingen vi har satt i gang, har vi også startet arbeidet med å forbedre regnskapsintegrasjonene. For vår del innebærer dette en utvidelse av API’et – og for dere innebærer det at integrasjonene skal ha mindre feil, gå raskere og støtte mer funksjonalitet på sikt.

Feilmelding med Tripletex

For kunder som benytter seg av timeoverføring til Tripletex, har vi nå gjort eventuelle feilmeldinger mer synlige. Du vil kunne se feilmeldingen når du prøver å synkronisere med Tripletex. Den forteller deg hva som har gått galt, og hvorfor synken ikke går gjennom. Et eksempel på en slik feilmelding kan være at det er ført timer på et prosjekt etter sluttdato, som gjør at Tripletex ikke kan ta i mot timene.

Sluttdato ved deaktivering av brukere

Vi har nå gjort det mulig å velge en sluttdato ved deaktivering av brukere i Busy. Dette har kommet inn som et ønske fra enkelte kunder, og vil sørge for at de deaktiverte brukerne fremdeles dukker opp i rapportene frem til valgt sluttdato.

 

Deaktiver bruker fra sluttdato

Send oss din ønskeliste til jul!

Hva står på din ønskeliste til jul? I forbindelse med både API’et og jul åpner vi nå for flere tilbakemeldinger fra dere. Har du kanskje testet API’et, og har en tilbakemelding på det? Er det en integrasjon du savner, eller en eksisterende integrasjon som mangler noe? Kanskje er det en liten funksjon du trenger for å forenkle hverdagen din? Send oss dine juleønsker til support@busy.no!

Kåring av superbrukere

Er du en superbruker? Da bør du få med deg dette: Nå setter vi gang med en månedlig kåring av superbrukere i Busy. Månedens superbruker vil få en liten oppmerksomhet tilsendt i posten, som takk for engasjementet. For å delta trenger du ikke gjøre annet enn å bruke Busy – så fikser vi resten.

Lesetips: Funksjoner i Busy du kanskje ikke visste om

Før du tar deg helt julefri, ønsker vi i Busy å tipse om en av våre nyeste artikler: «Funksjoner i Busy du kanskje ikke visste om». Her går vi gjennom noen smarte muligheter for tilpassing og filtrering i rapportene, samt lagring av dine tilpassede rapporter. Start det nye året med full kontroll på tidsbruken din takket være Busys rapporter!¨

 

Skjermbilde 2023-12-13 kl. 14.13.19

 

Ha en god jul og et godt nytt år ❄️