<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Nytt i mai: Fribudsjetter, kapasitetsrapport, planlegger, ordre og endringslogg

Nytt i mai: Fribudsjetter, kapasitetsrapport, planlegger, ordre og endringslogg

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

Sommeren har meldt sin ankomst, og vi feirer det med å rulle ut flere spennende oppdateringer i Busy. Sammen med lanseringen av Max-planen har vi lansert mye ny funksjonalitet; i denne omgangen fribudsjetter for planlegging av tid, kapasitetsrapporter, bedre design i planlegger, nyttige oppgraderinger i ordre og endringslogg på timer!

Nyhetsbrev mai

Fribudsjetter

Først av alt kan vi med glede annonsere at fribudsjettene er lansert 🥳 Endelig kan du bruke Busy til å budsjettere tid uten fastsatt tidspunkt! Du finner fribudsjettene under «Planlegg» ved å velge «Budsjett» øverst på skjermen, og legger inn tiden på akkurat samme måte som du er vant med fra tidligere i planleggeren. Om kort tid vil også denne funksjonen kobles tettere med resten av Busy for en mest mulig sømløs prosess.

nytt i mai 1

Kapasitetsrapporter

Har du tilgjengelige ressurser neste måned? Med kapasitetsrapportene er det ikke noe å lure på! Under «Rapporter» har det nå kommet en egen fane som heter «Kapasitet», og som navnet tilsier går denne rapporten ut på kapasitet blant de ansatte. Rapporten viser både loggført og planlagt eller budsjettert tid opp mot kapasitet, altså stillingsprosenten til den ansatte. Med god planlegging er det enkelt å vite når dere trenger å ansette!

nytt i mai 2

Design i planlegger

I det siste har vi gradvis lansert en ny drakt for planleggeren, med stadige endringer for ytterligere brukervennlighet. Nok en måned har vi oppgradert planleggeren med designendringer, som i hovedsak går ut på å gjøre den mer kompakt og funksjonell på samme tid. Det har blant annet kommet valgfrie visningsinnstillinger med arbeidstype, ikon for beskrivelse, automatisk skalering og sammenslåing av prosjektrader.

nytt i mai 3

Ordre

Sammen med lanseringer av nye integrasjoner – som Tripletex, Xledger og PowerOffice Go – jobber vi med å optimalisere Ordre. I oversikten over prosjekter og ordre har vi derfor lagt inn mulige filtre for å gjøre det lettere å navigere. Vi har også skapt bedre kontakt mellom timegrunnlaget og ordre for å unngå avvik mellom disse. Det innebærer at du ikke lenger kan endre pris på en ordrelinje uten å endre timene, og det er heller ikke mulig å låse opp timen dersom den ligger på et ordreutkast. Det samme gjelder timeprisen: Når du fakturerer låses også prisen på timene.

Endringslogg på timer

Endringslogg på timene i Busy gir deg detaljert historikk på alle endringene som er gjort med timen. Nå kan du se når en time ble registrert, godkjent, og fakturert – i tillegg kan du se hvis noen har endret timen, samt hvem som har gjort det.

nytt i mai 4

Hva kommer i juni?

I juni vil det komme enda flere oppdateringer på planleggeren, og utenom det vil det skje spennende ting på tidslinjen i løpet av den første sommermåneden – det vil blant annet komme en enkel funksjon for repeterende hendelser.

Nå gjenstår det bare å ønske alle en riktig god sommer!