<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1599956070765084&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> Nytt i oktober: Ferieberegning, ordrelinjer, massesletting i planlegger og API

Nytt i oktober: Ferieberegning, ordrelinjer, massesletting i planlegger og API

Skrevet av: Mira Zeiffert -

Lesetid: 1 minutt

Vi går inn i årets ellevte måned, og oktobers oppdateringer er spesielt etterspurt av mange. Det har blant annet kommet timesbasert ferieberegning, massesletting i planlegger og et åpent API!

Nytt i november

Timesbasert ferieberegning

I oktober har vi gjort store endringer i ferieberegningen i Busy. Beregningen har gått fra å være dagsbasert til timesbasert, noe som innebærer at du nå får en mer korrekt forbindelse mellom hvor mye tid du fører og hvor mye ferie som trekkes. Slik har ferieberegningen blitt mer tillitsfull enn den tidligere har vært, og krever mindre manuell oppfølging. Les vår hjelpeartikkel for mer detaljer, samt info om hvordan du endrer fra dagsbasert til timesbasert ferie.

nytt i oktober 1-1

 

Tilpasning av ordrelinjer

Ordre har fått en stor oppdatering av design og tilpasningsmuligheter. De to seksjonene inne på ordreutkastet har nå byttet plass, og videre er det bedre muligheter for å tilpasse ordrelinjene etter eget ønske. Når du markerer de oppføringene du ønsker å inkludere i ordren vil de dukke opp i en enkel oversikt på høyre side, og ved å holde musepekeren over ordrelinjene vil oppføringene som er inkludert vises med blå farge. Ved å klikke på blyant-ikonet til høyre kan du også gjøre endringer i ordrelinjens produkt og linjetekst.

 

nytt i oktober 2-1

 

Massesletting i planlegger

I forrige måned skrev vi om den nye oppdateringen som gjorde at du kunne planlegge for flere med få klikk, og denne måneden er det endring og sletting av flere oppføringer som står for tur. Du markerer dager ved å huke av i høyre hjørne, og kan enkelt dra til siden og/eller ned for å markere større områder. Ved å klikke på «Vis oppføringer» oppe til venstre kan du fjerne de oppføringene du eventuelt ikke ønsker å inkludere i slettingen. Du kan nå slette de gjenværende oppføringene ved å klikke på de tre prikkene, som vist under.

nytt i oktober 3

 

Åpent API

Til slutt kan vi ikke unngå å nevne at vi har brukt mye tid på å utvikle et åpent API. Etterspørselen har vært stor, og vi gleder oss til å endelig kunne slippe det om få uker! Frem til det kan du melde din interesse for API’et her.

Hva kommer i november?

November blir en spennende måned for Busy, og vi gleder oss spesielt mye til å møte dere på vårt frokostseminar torsdag 18. november! Hvis du ikke enda har meldt deg på kan du gjøre det her – men vær rask, for det er under 100 plasser igjen!

I mellomtiden kommer vi naturligvis til å jobbe med applikasjonen, og i neste måned er det blant annet flerkundeprosjekter, personbudsjetter og tilgjengeliggjøring av en kraftig regelmotor som står for tur. Vi snakkes – og kanskje vi til og med sees på frokostseminar? 👋