Busy Blogg
Slik får de kreative byråene full kontroll på tidsbruken med Busy 🚀

November 23, 2021

Slik får de kreative byråene full kontroll på tidsbruken med Busy 🚀

Publisert av:
Mira Malene Zeiffert

God planlegging er er viktig for mange bedrifter, og for kreative byråer er det gjerne alfa og omega å få fordelt ressursene rett. Med haugevis av prosjekter løpende til enhver tid og en rekke ansatte med ulike spesialiteter er det ikke ubetydelig hvem som gjør hva i en hektisk arbeidshverdag.

Slik ressursstyring krever et system som lar prosjektledere trafikkere tid på en enkel måte. Dessuten må tiden registreres av de ansatte i et timeføringssystem som grunnlag for både fakturering og lønn. I dag bruker mange kreative byråer gjerne et eget system for hver funksjon, og prosjektlederne river seg i håret som følge av dårlige verktøy, dobbeltarbeid og manglende samspill mellom trafikkering, timeføring og kalender. 

I mellomtiden kan byråer som JCP PRAD, CompEdge, We Are Live og Bas Kommunikasjon trafikkere tid og føre timer helt uten stress med Busy, og slik kan de ha et større fokus på å levere gode resultater. Så hvordan har egentlig Busy hjulpet disse byråene med å få full kontroll på tidsbruken?


Trafikkering og timeføring i ett og samme system 🗓

Ja, du leste rett – det er faktisk mulig trafikkere tid og føre timer i samme system! Mens de fleste andre verktøy baserer seg på at ansatte skal føre timer etter at arbeidet er utført, har nemlig Busy et fokus på å planlegge fremover i tid. Når dette i tillegg kombineres med en kobling til kalender og timeføring spares både prosjektledere og ansatte for mengder med ekstra arbeid.


Å registrere tiden er enkelt. Den oversiktlige planleggeren i Busy er perfekt for å trafikkere tid med få klikk, og hendelser fra kalenderen dukker opp på tidslinjen helt av seg selv. Fordi alt er helintegrert i timeføringssystemet behøver ikke de ansatte å føre timene på tradisjonelt vis i etterkant, men kun justere i eventuelle avvik. Resultatet? Mer korrekt timegrunnlag, fornøyde ansatte og tid spart til å bruke på det som faktisk er viktig.

«Det beste med Busy er at jeg nesten ikke lenger tenker på timeføring, for det går av seg selv.»
– Kreatør i JCP PRAD  →  Les kundehistorien!

Følg med på tidsbruk og lønnsomhet i sanntid 📈

For de som er opptatt av kontroll og innsikt har Busy svaret på mange spørsmål. Det kalenderinspirerte verktøyet har et visuelt og effektivt design som gir god oversikt og en unik brukeropplevelse. Kombinasjonen av planlegging, timeføring og kalender skaper sømløs arbeidsflyt, der de ansatte vet nøyaktig hva de skal gjøre til enhver tid og får full kontroll på hva arbeidsdagen har gått til.


For selskapets ledelse er også oversikten til fordel for enda mer: Den bidrar til økt lønnsomhet. Ettersom byråer lever av å selge timer kan det være kritisk å vite hvordan timene faktisk tjener bedriften, og med Busy kan byråene holde full kontroll på alt fra timebudsjett til faktureringsgrad i sanntid. Da er det langt enklere å planlegge for vekst!

«Innsikten i tidsbruken vår har hjulpet oss å forstå hvor vi er sterke og svake som et selskap. Busy gir oss konkrete datapunkt som hjelper oss med å planlegge hvordan bedriften skal vokse.»
– Co-founder i Umble

Skalerbar plattform rigget for vekst 🌱

Apropos vekst, så vet vi at større selskaper krever større systemer. Derfor er Busy en skalerbar plattform rigget for å vokse med kundene. Dagens integrasjoner gjør det enkelt å kombinere Busy med Google og Outlook, Marathon ERP og 24SevenOffice. Det åpne API'et gjør det mulig å integrere programvaren med en rekke andre systemer selv. Samtidig jobber teamet bak Busy kontinuerlig med integrasjoner og tilpasninger etter kundenes behov, og slipper spennende oppdateringer hver eneste måned.

«Teamet er unge sultne folk som er utrolig serviceminded, og de er flinke til å lytte til innspill rundt funksjonalitet og tilpasninger.»
– Leder i Value Group  →  Les kundehistorien!


Vil du vite mer om Busy?

Fyll inn skjemaet under så kontakter vi deg for en uforpliktende prat.

Ved å trykke send godtar du vår Privacy and Cookie Policy, og aksepterer å motta relevant digital kommunikasjon (inkl. e-post og annonser) fra Busy.
Takk! Vi tar kontakt med deg snart.
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen …