Busy Blogg – Nyheter og oppdateringer

May 5, 2021

Bas Kommunikasjon fikk fart på timeføringen 🚀

Bas Kommunikasjon opplevde sitt timeføringssystem som tungvint og lite brukervennlig. Det var fram til de fikk et tips fra sine regnskapsførere i Value Group om å prøve ut Busy.

Les mer

April 30, 2021

Hva er nytt i april? 🌻

April har flydd forbi, og i løpet av denne måneden har vi gjort flere endringer for å gjøre det litt enklere for deg som bruker Busy og 24SevenOffice.

Les mer

April 23, 2021

13 verktøy for et bedre hjemmekontor 💻

I over et år har store deler av landet jobbet hjemmefra som følge av covid-19-pandemien. Vi i Busy vil tipse om de verktøyene vi bruker, som bidrar til å forenkle vår digitale arbeidshverdag.

Les mer

April 7, 2021

Hva var nytt i mars? 🐣

I mars har vi hatt fokus på å gjøre bruk av Busy med 24SevenOffice så sømløst som mulig, blant annet med Busy som eget meny-punkt i 24SevenOffice og en superenkel on-boarding av nye klienter! 🥳

Les mer

March 8, 2021

Hva var nytt i januar og februar? 🏔

I januar og februar lanserte vi blant annet en overhaling av lønn med støtte for 24SevenOffice Lønn, i tillegg til duplisering av timer på tidslinjen og direkte eksport av timelisten fra ordre!

Les mer

February 11, 2021

Visuell testing 💻

Hos Busy – som i et hvert annet softwareselskap – er testing en sentral del av hverdagen. I denne artikkelen viser hvordan vi sikrer at funksjonalitet fungerer som forventet, ved hjelp av visuelle tester.

Les mer

January 1, 2021

Hva var nytt i desember? 🎉

Godt nytt år 🎉 I desember hadde vi fullt fokus på ny funksjonalitet. Noen høydepunkter er; oppgradert godkjenning med eget menypunkt, ordre tilgjengelig for alle og registrering av kostnader. 🤩

Les mer

December 1, 2020

Hva er nytt i november? ❄️

I november har vi i lansert oppgavefunksjonalitet i Busy 📝 I tillegg har vi hatt fokus på hastighet og stabilitet, noe som har ført til opptil 600% raskere lastetid i Busy!

Les mer

November 6, 2020

Hva er nytt i oktober? 🎃

Oktober er forbi, og her kommer en månedlig oppdatering med nyheter! I oktober har vi gjort en rekke forbedringer som skal gjøre det mer effektivt å benytte Busy i hverdagen.

Les mer

September 29, 2020

Hva er nytt i september? 🍂

Nå kan du opprette en ordre direkte fra Busy, og fakturere ut i 24SevenOffice på under 15 sekunder! En ny detaljert timelistevisning er også helt nytt i september 🔎

Les mer

September 1, 2020

Hva er nytt i august? 🎁

I sommer har vi jobbet med mye ny funksjonalitet — I denne artikkelen går vi gjennom de største endringene som kom i juli og august!

Les mer

July 6, 2020

Hva er nytt i juni? 🎁

I juni har vi i Busy lansert mye etterspurt funksjonalitet som omfattende prosjektrapporter og eksport av lønnsgrunnlag.

Les mer

June 22, 2020

JCP fikk kontroll på timebudsjettene og planlegging av tid 📊

JCP fikk kontroll på timebudsjettene for hvert enkelt prosjekt og timeføringen. Som byrå kan de nå både trafikkere tid og føre timer i ett og samme system, noe som er supert for oss.

Les mer

June 3, 2020

Hva er nytt i mai? 🇳🇴

Støtte for fastprismodell og forbedret prosjektstyring er blant høydepunktene. I denne artikkelen går vi gjennom hva som er nytt i mai.

Les mer

May 19, 2020

Budsjettering og prosjektstatus er nå tilgjengelig

Nå er budsjettering tilgjengelig i Busy, slik at du kan ha full kontroll på prosjektene sin status og lønnsomhet.

Les mer

May 13, 2020

Få kontroll: Permitteringer og redusert arbeidstid

Å permittere ansatte krevende, da er det viktig med verktøy som gir deg god kontroll over redusert arbeidstid.

Les mer

April 30, 2020

Hva er nytt i april? 🎁

Her er noe av det som har blitt lansert i april. Høydepunktet for denne måneden er en helt ny og forbedret kalenderintegrasjon.

Les mer

April 27, 2020

Ny kalenderintegrasjon

I dag har vi lansert en helt ny versjon av vår kalenderintegrasjon med Office 365 og Google Calendar.

Les mer

March 31, 2020

Hva er nytt i mars? 🎁

Vi i Busy jobber hele tiden med å gjøre applikasjonen bedre, og hver måned kommer mye ny funksjonalitet. Her er noe av det som har blitt lansert i mars!

Les mer

Prøv Busy i dag

You are now subscribed.
Something went wrong. Try again later...
Gratis og uforpliktende.